TimoUotila1 Oikeus, kohtuus, reiluus heikomman hyväksi

Kaikki blogit puheenaiheesta Aikavyöhykkeet

Elokuu on EU:n lomakuu – Suomi elää väärässä rytmissä

# Suomella on sama rahayksikkö euro (€) kuin Euroopan ytimissä. Se helpottaa taloudellista kanssakäymistä. Mutta meidän kellomme käyvät tuntia edellä Euroopan ytimiä. Ja kaiken typeryyden huippuna meillä heinäkuu on varsinainen kesälomakuukausi. EU:n ytimissä lomalle mennään elokuussa.

   Nämä väärät ajoitukset tuottavat Suomelle todella suuria hankaluuksia ja haittoja taloudessa, kulttuurissa ja kaikessa kanssakäymisessä.

 

Kesäajasta ja aikavyöhykkeistä

 

Eu on tulossa järkiin ja on lopettamassa ihmisten kiusaamisen ja on lopettamassa kellojen siirtämisen kesäajan ja talviajan välillä. Termi nimeltä talviaika on väärä ja se on normaaliaika joka on Suomessa määriteltynä UTC+2 ajaksi eli ajaksi joka kaksi tuntia edellä UTC+0 aikavyöhykettä.

 

Oy Suomi Ab lomalle vasta elokuussa!

# Olemme viettäneet juhannusta. Se on upea juhla kaikkine perinteineen, olivat ilmat millaisia tahansa niin kuin tänä vuonna. Ja nyt sitten Oy Suomi Ab painuu kesälomille. Ei kyllä pitäisi vielä tässä vaiheessa. Kannattaisi odottaa elokuulle.    

   EU-maa Suomi nimittäin elää aivan väärässä aikarytmissä. Euroopassa heinäkuu on kiireinen työkuukausi, koska pyritään lomalle elokuussa. Silloin tehdään kauppoja ja sopimuksia. Kun heinäkuussa otetaan maailmalta yhteyttä Suomeen, kuullaan, että Oy Suomi Ab on lomalla heinäkuun. Kaupat jäävät syntymättä.

Kellonviisariensiirtohulluus haittaa kansainvälistä kanssakäymistä

# Nauttikaamme, sillä meillä on tiedossa luksusta, 25 tunnin vuorokausi sunnuntaina 30.10.2016. Mutta siihen se riemu päättyykin, sillä tämä kellonviisareiden siirteleminen on täyttä hulluutta – ja vielä EU:n direktiivillä.

   Normaaliajasta kesäaikaan siirtyminen vie maaliskuussa kansalaisten elämästä yhden tunnin. Erityisen katkeralta tuntuu, kun öistä nukkumisaikaa verotetaan tällä tavalla 60 minuutilla. Nyt on kuitenkin saatu se tunti takaisin ja päästy nukkumaan vastaavasti pitempi yö.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä