TimoUotila1 Oikeus, kohtuus, reiluus heikomman hyväksi

Kaikki blogit puheenaiheesta Matias Turkkila

Lempiaiheeni turkkilamedia taas kerran

             

          Perinteinen työväenliike oli emansipatoorinen. Yksilöitä kannustettiin sosiaaliseen nousuun ja kohennukseen, ei nousten toisten yläpuolelle vaan nousten yhdessä toisten kanssa. Oli sivistystyötä ja oli raittiustyötä ja ziljoonaa vapaa-ajan toimintaa esim urheilua.  

Missä persujen keskinäinen dialogi kun kulissit romahtivat?

                      Tämän loppuviikon aikana kansainvälisen äärioikeiston kulissit romahtivat lopullisesti.

                      Äärioikeiston petos eli Putinin työkaluna toimiminen, josta on persujen ulkopuolisesta maailmasta käsin varoiteltu pitkään, rävähti nyt lopullisesti kaiken kansan silmille.

Plommer-Turkkila vielä kerran

 Pari päivää sitten Raoul Plommer osoitti kuinka Matias Turkkila saatuaan kritiikkiä harhaanjohtavasta otsikoinnistaan alkoi kierrellä ja kaarrella selityksineen. Me emme voi seurata koko keskustelua koska Plommerin blogeista kaksi myöhempää on poistettu. Mutta keskustelun alkusoitto on vielä luettavissa täällä.

   Koska Plommer joutui banniin tältä palstalta emme pysty seuraamaan herrojen mielenkiintoista sanaharkkaa.

Trump, tyly mättö ja todellisuus

Trumpin voitto oli minulle aivan hirvittävä järkytys. Ylitti jopa Perussuomalaisten ”jytkyn” tärinän. Panokset ovat kuitenkin Jenkkilässä niin eri luokkaa kuin tällaisen pienen pohjoisen provinssin sisäpolitiikassa.

Yksi kysymys on kiertänyt mielessä yli kaiken viime päivinä. Miten on mahdollista puhua niin paljon niin täyttä paskaa ja silti voittaa vaalit?

Turha ruhtinas, Matias Turkkila

         

                      Tänä aamuna mediaruhtinas Matias Turkkila sai ruhtinaalisesti tilaa Hesarissa selittääkseen että puhuu hallinnoimassaan mediassa "Lidlin parkkipaikka ja Teboilin kahvilaa". http://www.hs.fi/kulttuuri/a1478843294366

Höpsöä palturia eli gallimatiasta

                Matias Turkkila on vihdoinkin astunut parnassolle keskustelemaan median roolista. Hänhän on nimekkäin Hommaforumin perustajista ja sen pitkäaikainen haltija, sekä nykyään valtamedian parhaalla pallilla istuva päätoimittaja nimittäin Perussuomalainen-lehden päätoimittaja.

Le kiosque dÝlé

                    Moliere on kirjoittanut näytelmän Les Precieuses Ridicules 1658. Siinä maaseudulta Pariisiin tulleet aatelisnaiset joutuvat pilan kohteeksi. Kahta kelpo aatelismiestä harmittaa aateliston naisten pariin levinnyt kirjallisuusinnostus jonka takia naisista on tullut nirsoja ja vaativia keskustelukummpaneita. 

Matias Turkkila on oikeassa

Perussuomalainen-lehden päätoimittaja Matias Turkkila SVL:stä: "Tämä ei enää mene ohi sillä, että odotetaan". Hänen mukaansa perussuomalaisten pitäisi antaa lähtöpassit niille, jotka osoittavat tukea Suomen vastarintaliikkeelle. Itse hän ei halua olla SVL:n toiminnan kanssa missään tekemisissä. Eikä halua, että kukaan perussuomalaisista koskee pitkällä tikullakaan kyseiseen porukkaan.

Matias Turkkila, ooppera ja rallinatsit

 Matias Turkkila astui kuplastaan 28.7.2015 astuessaan lavalle rasismin vastaisessa Meillä on unelma -mielenosoituksessa. Hänelle buuattiin. Turkkilan mukaan kokemus oli "kova".

Minulla on unelma dialogista

”Meillä on unelma” –mielenosoitus on tähän asti paras asia, joka on seurannut Olli Immosen taannoisesta Facebook-päivityksestä. Miten vain noin päivän varoitusajalla saadaan paikalle puhujat, artistit ja Kansalaistorille 15 000 ihmistä? Ehkä sillä, että meille monikulttuurinen Suomi on unelma ja ennen kaikkea tätä päivää, tuhansien ihmisten ja perheiden arkea. Samaan aikaan peräti kolmella paikkakunnalla järjestettiin tukimielenosoitus. Tampereella sekin keräsi yli tuhat osallistujaa.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä